Vejle Kommune Jobs Vejle Kommune
Lærervikarer til Sprogcenter Vejle

Obseverer at ansøgningsfristen er udløbet

Vejle Kommune
(Arbejdspladsen ligger i Vejle kommune)

Lærervikarer søges til Sprogcenter Vejle til undervisning i dansk som andetsprog

Sprogcenter Vejle og Sprogcenter Fredericia mangler 2-3 lærervikarer fra uge 1, 2011 og eventuelt senere til erstatning for lærere, der er i tidsbegrænsede projekter af forskellig varighed. Vi søger derfor lærervikarer, der kan gå ind i deres skemaer. Undervisningen kan foregå både i Vejle og Fredericia.

Arbejdet omfatter undervisning i dansk sprog og danske kultur- og samfundsforhold samt en række opgaver i tilknytning hertil.

Kvalifikationer
Du skal have en uddannelse som folkeskolelærer, B.A., cand. phil., cand.mag. eller lignende med et fremmedsprog eller dansk som fag. Du skal desuden have uddannelsen i dansk som andetsprog eller være tilmeldt denne.

Vi ønsker medarbejdere, der er indstillede på at indgå i et tæt teamsamarbejde og herunder også er indstillede på faglig og pædagogisk udvikling. Du må være indstillet på, at der også indgår pædagogisk-administrative opgaver i jobbet.

Vi anser proces og resultat som to sider af samme sag, og du skal derfor være både proces- og resultatorienteret. Interesse for fremmede kulturer, for interkulturelle og internationale forhold samt en positiv interesse for flygtninge og indvandreres vilkår i Danmark er en forudsætning. Da stillingerne er vikariater af kortere eller længere varighed, er fleksibilitet med hensyn til både tid, sted og opgaver en nødvendighed.

Løn og tiltrædelse
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og regler om ny løn. Alle stillinger er vikariater af kortere eller længere varighed.

Tiltrædelse 3. januar 2011 eller senere.

Ansøgningsfrist
Ansøgningmed relevant dokumentation sendes pr. mail, så Sprogcentret har den senest mandag den 13. december kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den onsdag den 15. december fra kl. 10.00. Indkaldelse til samtale vil ske pr. mail.

Nærmere oplysninger om stillingerne kan fås hos forstander Dorthe Nielsen eller souschef Britta Toft på tlf. 76 81 38 00.

Sprogcenter Vejle er et kommunalt sprogcenter, der varetager undervisning i dansk som andetsprog for voksne udlændinge i Vejle og Fredericia Kommuner. Sprogcentret har 2010 godt 700 kursister og 53 medarbejdere. Undervisningen foregår på Sprogcentret i Klostergade og mange andre lokationer i Vejle Kommune samt på Prangervej 111 i Fredericia. Sprogcentret har en erhvervs- og udviklingsafdeling, der udbyder og forestår rekvireret undervisning. Yderligere information på www.sprogcentervejle.dk.

Hjemmeside:
www.vejle.dk

Ledige stillinger
2

Offentliggøres den:
07-12-2010

Ansøgningsfrist:
13-12-2010

Ansættelsesdato:
03-01-2011

Virksomheden tilbyder:

Ansættelsesform:
Tidsbegrænset periode

Ugentlig arbejdstid:
Fuldtid (37 timer)

Kontaktpersoner
Britta Toft
76813804 (Telefonnummer)

Arbejdsgiver
Vejle Kommune
Skolegade 1
7100
Vejle
Danmark

Ansøgning
skriftligt

Annonce ID
2762241

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos edujobs.dk

Dato indlagt 07-12-2010

Obseverer at ansøgningsfristen er udløbet

Nøgleord: Dansklærer, Gymnasier


Anbefal "Lærervikarer til Sprogcenter Vejle, Vejle Kommune" til dine venner:

Stillingen er gemt under Mine jobs
Liknande annonser
Ingen annoncer ude

Sidste chance

Her er alle jobs med ansøgningsfrist idag eller imorgen.

Ingen annoncer ude

Vis alle